Wil je liever zelf je website opzetten of verder professionaliseren?

Wordpress cursus

Binnen één dag kun je hem online hebben en zelf leren onderhouden. Als je al een website hebt kun je hem in één dag flink upgraden, waardoor je online meer (potentiële) klanten aantrekt.

Maar hoe dan?

Door hWordpress cursus door Arthuret volgen van een praktische WordPress cursus van Arthur Wentzel. Op een eigen computer of een geleende, maak je kennis met alle facetten van het zeer uitgebreide Content Management Systeem (CMS) en krijg je antwoorden op al je vragen. Totaal kunnen zeven mensen zich aanmelden, dus je krijgt voldoende aandacht.

Wie is Arthur?

Arthur was de eerste in Nederland die begon met het geven van WordPress cursussen. Eind 2008 gaf hij zijn allereerste en ondertussen heeft hij ruim 1200 verschillende cursussen en trainingen verzorgd.
Hij studeerde in 1995 als grafisch ontwerper af aan kunstacademie Artez in Zwolle en in de afgelopen 22 jaar heeft hij zijn grafische en web-kennis enorm verrijkt.

Locaties en tijden

Wordpress cursusVanaf mei 2017 heeft hij Zwolle als locatie toegevoegd aan zijn huidige cursuslocaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Leeuwarden. Cursussen worden gehouden van 9.30 – 17.00 uur en koffie, thee, lunch en lesmateriaal zijn inbegrepen.

Speciale kortingsactie

Met de code 0381 krijg je € 75,- korting op de basiscursus of de cursus vormgeving waardoor hij geen
€ 290,- kost maar € 215,-.

Hier is jouw cursus te boeken: http://www.cursuswp.com/cursusdata.

Arthur Wentzel heeft mij heel veel geleerd over WordPress en ik kan hem van harte aanbevelen.