SEO-tekstschrijver met een passie voor mooi verwoorden

Mijn naam is Berry ten Hoven, ik woon in Zwolle en schrijf al heel lang aansprekende teksten. Schrijven is mijn grote passie. Eigenlijk is het mijn passie om jouw passie zo mooi en zo krachtig mogelijk te verwoorden. Als SEO-tekstschrijver vind ik het een leuke uitdaging om vindbaarheid en verhalend lezen met elkaar te combineren.


Wat achtergrondinfo

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in verschillende communicatieve functies en inmiddels heb ik een aantal specifieke schrijfopleidingen gevolgd. Als bevlogen en betrokken tekstschrijver heb ik veel kennis opgedaan van de Nederlandse taal en Search Engine Optimization (SEO), oftewel de vindbaarheid op het internet. Regelmatig spreek ik SEO-specialisten en ik volg alle ontwikkelingen op het gebied van SEO op de voet. Ik heb al heel wat coaches en therapeuten mogen helpen om tekstueel beter en sneller in beeld te komen.

Naast het schrijven van teksten, bouw ik WordPress websites. Zo kan ik een complete site met teksten voor iemand bouwen. Een mooie combinatie waardoor beeld en tekst elkaar mooi aanvullen.


Het leukste aan schrijven

Het leukste aan schrijven vind ik eigenlijk niet het schrijven, maar het meedenken over hoe ik jouw informatie het beste kan overbrengen, kan vertellen. Dat vertellen begint bij het goed luisteren naar jou. Met mijn groot luisterend oor en dienstverlenend hart zet ik graag een aantal stevige tekstuele stappen naar jouw succes.

Ik schrijf graag voor mensen die andere mensen persoonlijk voorthelpen. Dit past bij mijn persoonlijkheid en schrijfstijl. Coaches en therapeuten, de echte mensenhelpers, help ik graag. Dat is de reden dat ik met Copy voor coaches ben begonnen.


Belasting aftrekbaar

Wist je dat al mijn kosten aftrekbaar zijn voor de belastingen? Met mijn factuur kun je aantonen dat mijn hulp voor zakelijke doeleinden is aangewend en het totaalbedrag kun je dus opgeven bij je belastingaangifte. Een leuk extra voordeel voor jou.


SEO-tekstschrijver met nog een schrijfpassie

​Een andere gepassioneerde schrijverij van mij zijn gedichten en (kinder)verhalen. Iets wat ik ook met veel plezier doe. Ik heb drie gedichtenbundels uitgegeven (‘Mijn liefde voor jou’, ‘Van hart tot hart’ en ‘Lieverdje’) en twee kinderboeken. Mijn eerste kinderboek heet ‘Gijs en Guusje’, een kinderboek met korte verhalen over een tweeling dat bol staat van de gekke kinderuitspraken van mijn zoon. Jip en Janneke, maar dan veel grappiger.
Door de fantastisch mooie tekeningen ben ik erg trots op mijn fantasieverhaal ‘Frisse Frits in Viezevlekjesland’. Je leest er meer over als je op de foto hiernaast klikt.

‘Als dichter ben ik ook een poëtische SEO-tekstschrijver die erg houdt van beeldspraak met af en toe een waardevolle knipoog.’

Nu weet je meer van mij als SEO-tekstschrijver, kinderverhalen schrijver en dichter.
​Graag kom ik ook meer over jou te weten. Zullen we kennismaken?

Ja, ik maak graag kennis


SEO-tekstschrijver en kinderboekenschrijver