Mooi logo laten maken dat helemaal bij jou past

Heb je nog helemaal geen logo omdat je net begint? Of heb je al een logo, maar je wilt een mooi logo laten maken dat beter past bij wat jij wilt uitstralen?
Graag help ik jou aan een kleurrijk logo met een uitstraling die helemaal bij jou past.

Jouw eigen logo zegt veel over jou. Wil je zakelijk of informeel overkomen? Welke kleuren passen bij het gevoel dat je wilt overbrengen? Hoe wil je mensen een indruk geven van wat je doet? Allemaal vragen waar ik je graag mee help. Ik denk graag met je mee.

Veel keus uit verschillende voorbeelden

Jij geeft wat ideeën aan mij door, ik denk met je mee en zorg ervoor dat je zeker acht verschillende logo-ideeën krijgt in verschillende kleuren. Je kiest een top drie die verder uitgewerkt wordt, waarna je uiteindelijk op één logo uitkomt dat volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. We gaan net zolang door totdat er een logo ontstaat dat helemaal naar jouw smaak is. Een mooi logo laten maken hoeft jou niet veel tijd te kosten. We denken actief met je mee en koppelen jouw veranderingen en aanwijzingen snel aan jou terug.

Jouw eigen unieke logo is een uitgangspunt voor veel communicatie. Het is een onderdeel van vele uitingen zoals bijvoorbeeld je visitekaartje, maar ook een leidraad voor je websiteontwerp. Door de kleuren en lettertypen van je logo door te borduren op je site, krijg je namelijk een mooie, uniforme uitstraling. Hier help ik jou als websitebouwer graag mee.


Mooie logo's om uit te kiezen

Kosten van een mooi logo laten maken

De kosten voor het laten maken van een mooi logo verschillen sterk per vormgever. Er zijn grafische vormgevers die wel € 1500,- excl. BTW voor een logo vragen. Bij mij heb je al een logo voor maximaal € 350,- excl. BTW. Dit bedrag is natuurlijk volledig aftrekbaar voor de belasting.

Een logo geeft je bedrijf een gezicht, een herkenning waardoor klanten eerder naar je toe komen. En als klanten eerder met je samenwerken, heb je de kosten van het logo er zo weer uit.

Zie hieronder enkele voorbeelden van logo’s

Wil jij echt een mooi logo laten maken waar jij vele jaren mee vooruit kunt?
​Bel me dan op 06 145 12 773 of vul onderstaand contactformulier in.