Moeite met een blog schrijven?

Dan help ik jou graag! Een blog schrijven kost veel tijd. Uren die je wellicht liever steekt in jouw passie (praktijk). En dan heb ik het nog niet over het vindbaar maken van je tekst met een goede zoekterm. Een zoekterm waar je eerst nog onderzoek naar moet doen.

Je zult er versteld van staan hoe mooi ik de informatie vanuit jou verwoord. Naast de informatie die ik van jou ontvang, ga ik ook met je in gesprek. Jouw passie, enthousiasme en expertise zullen in jouw blog duidelijk voelbaar worden voor je lezer.Jouw blog goed vindbaar

In jouw overzichtelijke en aansprekende blog verwerk ik op een slimme manier een zoekterm waar veel op gezocht wordt en waar weinig concurrentie op is. Hierdoor wordt jouw blog online beter gevonden. Als je blog in Google gevonden is, ziet jouw potentiële klant een pakkende meta-omschrijving (titel en omschrijving van de pagina) met dezelfde zoekterm. De kans dat hij of zij dan op jouw meta-omschrijving klikt is erg groot.
Wat krijg je precies

Je krijgt van mij een Word-bestand waaruit je de meta-omschrijving en de volledige tekst met koppen kunt kopiëren, waarna je het makkelijk met de juiste opmaak op je pagina plakt​. Een blog bevat, los van de meta-omschrijving, minimaal driehonderd woorden. Natuurlijk corrigeer ik jouw blog een keer als je graag nog dingen veranderd ziet.

“Berry is een open en vriendelijk persoon, die woorden weet te geven aan hetgeen ik graag wil overbrengen bij een ander. Hij schrijft duidelijke en concrete teksten die een weerspiegeling zijn van mij. Kort en bondig weet hij de kern te raken.”

​Leonie Hendriks – Welgemoet (Kindercoach)
​www.lachengeniet.nl


Kosten van een blog schrijven

Voor maar € 75,- excl. BTW schrijf ik een blog voor jou. Een blog met veel beleving dat prettig wegleest, overzichtelijk verwoord is en goed gevonden wordt. Tegen een kleine meerprijs wil ik jouw blog ook best even met alle foto’s op je site zetten. De kosten voor het schrijven (en eventueel plaatsen) betaal je achteraf.

Blog schrijven en mijn blogserviceBlogservice voor een half jaar (2 blogs per maand)

Regelmatig in beeld komen en mensen via social media naar je site verwijzen, is goed voor je vindbaarheid en zichtbaarheid. Als je nu al weet dat je vaker wilt bloggen kun je ook mijn blogservice afnemen. Ik schrijf dan een half jaar lang twee blogs per maand voor jou. Dit houdt in dat ik in totaal twaalf blogs voor je schrijf.

Een gratis blog

​​Als je voor mijn blogservice gaat, krijg je één blog helemaal gratis. Je betaalt dan geen € 900,- excl. BTW, maar slechts € 825,- excl. BTW.
De kosten voor deze service betaal je vooraf.

Mag ik jouw blog schrijven of wil je consequent waardevolle en vindbare blogs posten op social media?
​Gebruik jij je tijd veel liever om jouw diensten uit te voeren, maar wil je wel continu in beeld blijven?​
​Bel me dan op 06 145 12 773 of vul onderstaand contactformulier in.