Website laten maken voor een aantrekkelijke prijs?

Je wilt graag een kleurrijke website om jezelf en je diensten mooi te presenteren, maar je hebt niet echt een hoog websitebudget?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Met enthousiasme en veel persoonlijke aandacht bouw ik een professionele website voor jou. Een website die volledig bij jou en jouw huisstijl past. Heb je ook nog teksten nodig? Voor een scherpe totaalprijs kun je bij mij je website laten maken en ook meteen al je SEO-teksten laten schrijven. Handig toch? Ik zorg ervoor dat jouw teksten en uitstraling naadloos op elkaar aansluiten.

Met persoonlijke aandacht voor jou

Ik zorg ervoor dat jij een website krijgt die mensen aanspreekt. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website waar zij makkelijk de weg vinden. Ook zorg ik voor laagdrempelige call-to-actions waardoor zij contact met je opnemen.

Ik bied veel persoonlijke aandacht als ik jouw website bouw. Zo denk ik mee over foto’s en bewerk foto’s met teksten als dat past bij jouw boodschap. Als ik ook jouw teksten schrijf maak ik alle interne links tussen de pagina’s onderling en zorg ervoor dat alle meta-omschrijvingen (paginatitels en samenvattingen) in Google terechtkomen.

Er zijn veel websitebouwers die (voor veel geld) templates vullen met jouw foto’s en teksten en daarna klaar zijn. Bij mij krijg jij de persoonlijke aandacht en de puntjes op de ‘i’ die jij verdient.
Volledige website laten maken onder één dak

Als jij je complete WordPress website door mij laat maken hoef je dus in principe niet meer te zoeken naar een websitebouwer en een tekstschrijver. Ook kan ik een goede hostingpartij voor je regelen. Dat scheelt lekker veel tijd en moeite! Ook werk ik samen met fotografen om jouw site nog persoonlijker te maken.

Tijdens het bouwen van jouw website ben ik jouw enige aanspreekpunt en ik denk graag met je mee. Ik leg een mooie en goede basis neer waar jij uitstekend mee verder kunt. Natuurlijk leg ik je graag uit hoe je aanpassingen op je site kunt doen.

“Berry heeft voor WERK EN U een nieuwe website ontworpen, met een frisse en een overzichtelijke uitstraling. De teksten zijn nu pakkend en prettig leesbaar. Berry is erg betrokken bij zijn werk en maakt de website zo, dat deze ook echt bij het bedrijf past. Het resultaat is prachtig en ik ben daar erg blij mee. Daarnaast verliep de samenwerking goed. Afspraak is afspraak en duidelijke communicatie. Berry, bedankt!”

Nanda Dolman-Hes
​www.werk-en-u.nl


Zie hieronder enkele voorbeelden van websites

Je kunt uit onderstaande pakketten kiezen

Websitepakket 1

 • Website geheel in jouw huisstijl
 • Volledig afgestemd op jouw wensen
 • Responsive (mobiel en tablet vriendelijk)
 • Logische ingedeeld voor bezoekers
 • Blogmodule (indien gewenst)
 • Social media koppelingen
 • Zelf onbeperkt nieuwe pagina’s toevoegen
 • Cursus van twee uur (Uitleg over hoe je zelf foto’s, teksten en blogs kunt toevoegen)

  Vanaf € 450,-

Websitepakket 2

 • Idem Websitepakket 1
 • Schrijven en plaatsen van pakkende teksten
 • Zoektermenonderzoek voor elke pagina
 • Verwerken van zoektermen (voor 100% SEO-optimalisatie)
 • Schrijven van pakkende meta-omschrijvingen (voor Google)
 • Een correctie- bijschaafronde om de puntjes op de ‘i’ te zetten

  Vanaf € 950,-

Voor het onderhoud van jouw site vraag ik maar € 50,- excl. BTW per jaar. Dan weet je zeker dat je site veilig blijft en goed blijft werken.

Wil jij een betaalbare website laten maken die jou meer klanten gaat opleveren?
​Bel me dan op 06 145 12 773 of vul onderstaand contactformulier in.